Условия за Ползване на parfiumibg

1. Въведение: Добре дошли в parfiumibg! Настоящите условия регулират вашето използване на уебсайта и услугите, предоставени от parfiumibg. С използването на сайта, вие се съгласявате с тези условия.

2. Интелектуална Собственост:

  • Съдържанието на сайта, включително текст, графики, лога, икони, изображения и софтуер, е собственост на parfiumibg и е защитено от законите за авторското право и интелектуалната собственост.

3. Използване на Сайта:

  • Вие се съгласявате да използвате сайта само за законни цели и по начин, който не нарушава правата на, ограничава или пречи на използването и наслаждението на сайта от други потребители.

4. Ограничение на Отговорност:

  • parfiumibg не носи отговорност за каквито и да било преки, непреки, случайни, специални или последващи щети, възникнали от използването или невъзможността за използване на сайта и услугите.

5. Промени в Условията:

  • parfiumibg има право да променя тези условия по всяко време. Продължаването на използването на сайта след такива промени означава вашето съгласие с промените.

6. Регистрация и Сигурност:

  • При регистрация, вие се съгласявате да предоставите точна и актуална информация за себе си. Отговорността за запазването на конфиденциалността на вашата парола и акаунт е изцяло ваша.

7. Връзки към Трети Страни:

  • Уебсайтът може да съдържа връзки към уебсайтове, управлявани от трети страни. parfiumibg не носи отговорност за съдържанието или политиките на тези сайтове.

8. Заключителни Разпоредби:

  • Тези условия се управляват от и тълкуват в съответствие с законите на България. Всеки спор, свързан с тези условия, ще бъде разглеждан от компетентния съд в България.

Контакт: За въпроси относно Условията за ползване, моля, свържете се с нас

Количка
Sign in

No account yet?

Shop
0 items Cart
My account